Cautare

61847 de rezultate pentru "stiri telejurnalul de seara din 09 04 2010 din deva" (8.30 secunde)
Decembrie 2010 - Oriflame Romania, binecunoscuta companie de produse cosmetice suedeze cu vanzare directa, a aniversat aseara 15 ani pe piata romaneasca. Aniversarea a coincis cu inregistrarea unui puternic trend ascendent al companiei Oriflame pe piata din Romania, incepand din a doua jumatate a acestui an.
Numarul de autoturisme noi inmatriculate a scazut cu 43,67% in aprilie, la 4.999 de unitati, fata de aceeasi luna din 2010, cand au fost inmatriculate 8.875 de masini, potrivit datelor publicate de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R. VALENTIN de 32 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, au stabilit in sarcina acestuia savarsirea urmatoarelor infractiuni dupa cum urmeaza:
Agentia de monitorizare a presei Monitoring Mediaa realizat o analiza a prezentei in presa a femeilor implicate in politica in cursul lui 2004. In calcul au fost luate 9 femei din PSD, 2 din PNL, 2 din PD, 5 din PUR si 3 din PRM.
Guvernul a decis ca, din 2010, sa majoreze impozitele si taxele locale cu aproximativ 20%, valoarea de impozitare pentru cladirile facute din materiale rezistente si racordate la utilitati urmand sa fie majorata astfel, incepand cu anul viitor, de la 669 de lei pe metrul patrat la 806 lei.
Bancile vor fi inchise vineri si sambata, 25 si 26 decembrie, precum si pe 1 si 2 ianuarie, cu exceptia unor unitati din marile centre comerciale, iar pe 24 si 31 decembrie majoritatea bancilor vor avea program redus de lucru cu publicul.
Cea mai riscanta categorie a populatiei debitoare o reprezinta 500.000 de persoane, care au cate trei credite.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol in 15 judete si Bucuresti, din seara zilei de marti PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE Marti se anunta inca o zi geroasa.
Un presedinte la fel de haios ca pana acum si un premier preocupat de banii statului si de iesirea din criza. Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii.
Posesorii de autoturisme vor plati anul acesta un impozit mai mare decat in ianuarie 2010, insa cel mai mult vor avea de suferit proprietarii de masini cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 cmc, intrucat valoarea s-a dublat.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
- De ce sa dai Like? De cateva luni am dat startul blogului cu stiri culturalo-culinare si m-am tot jucat si cu uneltele Facebook.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr. 59 de modificare a Codului Fiscal, nu a primit girul consilierilor municipali PSD si PNL si nici pe cel al unuia dintre reprezentantii PDL.
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane. De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
News media complicity in the UFO cover-up, aparuta in 2001 si cu o a doua editie, electronica, in 2012, Hansen arata ca unele dintre cele mai influente organizatii americane de stiri au mentinut legaturi stranse cu structurile de informatii ale SUA si au suprimat voit prezentarea completa si corecta a fenomenului OZN, invocand ratiuni de securitate nationala.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
Fast lane - dieta de vara care-ti face un corp perfect in 2 saptamani Vara e aproape si inca nu ai corpul pe care ti l-ai dorit? O nutritionista de top iti propune un regim special cu care slabesti intre 4 si 6 kilograme in numai 2 saptamani.
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
google-analytics.com